Poziv doktorandima na sastanak sa stručnim povjerenstvom

 

Dragi (ili) poštovani doktorandi,

poslijediplomski sveučilišni (doktorski) studij Dentalne medicine Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu trenutačno prolazi postupak reakreditacije kojeg provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će međunarodno stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima osoblja i doktorandima.

Ljubazno Vas molimo da se u 05. prosinca 2016 u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas. Sastanak s doktorandima održat će se 10 - 11h. 

Povjerenstvo će održati grupni intervju s doktorandima dok se pojedinačni intervju može dogovoriti s koordinatorom Agencije na e-mail:josip.hrgovic@azvo.hr  ili za vrijeme 'praznog sata' (interni sastanci stručnog povjerenstva) naznačenom u protokolu.

Više o samom postupku reakreditacije možete naći na mrežnoj stranici Agencije: https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/postupci-vrednovanja-u-visokom-obrazovanju/reakreditacija-doktorskih-studijskih-programa

 

S poštovanjem,

 

Josip

 

Protokol posjeta pogledajte klikom na  PDF

Dario Đurasović
Objavljeno: 12. 10. 2016. u 12:21
Popis obavijesti