Poštovani,

prema dopisu Ministra znanosti i obrazovanja pozvani smo dostaviti popis djelatnika našeg visokog učilišta koji se žele cijepiti protiv COVID-19 virusa. Za tu svrhu, svi oni koji se žele cijepiti, trebaju popuniti ovaj upitnik do nedjelje 18.04.2021. god. do 20.00.h. 

Iskazivanjem interesa osoba daje dozvolu da se dostavljeni osobni podaci mogu proslijediti Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo i nadležnim institucijama, a u svrhu provedbe cijepljenja protiv bolesti COVID-19.

Iskazivanje interesa za uvrštenje na listu prioriteta u ovom trenutku ni na koji način ne utječe na već iskazani interes za cijepljenje bilo putem liječnika obiteljske medicine ili putem portala cijepise.zdravlje.hr te se isti ne treba otkazivati do trenutka poziva na cijepljenje od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Termini cijepljenja ovisit će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

 

S poštovanjem,

 

Anketa o iskazivanju interesa za cijepljenje

SFZG
Objavljeno: 16. 4. 2021. u 09:19
Popis obavijesti