Repozitorij

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za akademsku mobilnost u 2022. godini (drugi krug) sa sljedećim mogućnostima razmjene (detaljnije u samom natječaju):

b) prekogranična mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu,

c) mobilnost doktorskih studenata (kotizacije za aktivno sudjelovanje na znanstveno-stručnim skupovima).

Natječaj je objavljen na sveučilišnim stranicama: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/natjecaji/.

 

Napomene:

  1. U stavci c), zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19, iznimno se odobrava sudjelovanje u online verzijama znanstveno-stručnih skupova za koje su se kandidati prijavili.

  2. Prema preporuci Ministarstva znanosti i obrazovanja RH od 17. ožujka 2022. preporuča se suzdržati se od svake suradnje s ruskim ustanovama u visokom obrazovanju i znanosti.

  3. Kandidati se prijavljuju online, nakon čega svoje prijave dostavljaju matičnim sastavnicama sukladno internom roku sastavnice. 

  4. PRIJAVE DJELATNIKA STOMATOLOŠKOG FAKULTETA POTREBNO JE POSLATI EMAILOM NA plazic@sfzg.hr i alajbeg@sfzg.hr ZAKLJUČNO DO 25.TRAVNJA.

Rokovi za prijavu:

  • za kandidate: kandidati se mogu prijaviti online do zaključno 25. travnja 2022. do 12 sati. Kandidati dostavljaju svoju online prijavu zajedno s ostalom natječajnom dokumentacijom svojim matičnim sastavnicama koje određuju interni rok za prijavu.

  • sastavnice dostavljaju rang-liste za obje stavke Središnjem uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu isključivo na novi mail akademska.mobilnost@unizg.hr do zaključno 4. svibnja 2022.

Ivan Alajbeg
Objavljeno: 1. 4. 2022. u 18:36
Popis obavijesti